Naše zvěřina
Probíhá načítání, čekejte prosím.
Ořez - výrobní maso | Srnčí cca 1kg
Maso vhodné pro přípravu omáček či ragú. Vhodné i k dušení.
Líčka z divočáka ve vlastní šťávě, 200 g, sklo -ks
Výborné líčka z divočáka ve vlastní šťávě, 200 g, sklo/ksVšechny naše produkty jsou z kvalitních ...
Zvěřinové utopenci, sklo 0,7 l - ks
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Papriková zvěřinová klobása – balení 4 ks/cca 500 g
Výborná papriková zvěřinová klobása – balení 4 ks/cca 500 g.
Plec bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Vhodná především k pečení a dušení. Zkusete v kombinaci s vínem, tymiánem, houbami a borůvkami.
Plec bez kosti z Muflona | Muflon cca 1kg
Vhodná především k pečení a dušení. Chuťově podobná jehněčímu masu. Lichotí ji kombinace s divokým ...
Krkovice bez kosti | Daněk cca 1kg
Šťavnaté maso vhodné ke grilování, uzení nebo pečení. Určitě je důležité ji nepřekořenit.
Rolovaný bok z divočáka – balení cca 150 g (krájený)
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Zvěřinové paštiky – lahůdková, mandlová, s brusinkami, 200 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Kýta bez kosti | Jelen cca 1 Kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Hřbet bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Kančí hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je na smetaně, s bylinkami, ale i ...
Svíčka z divočáka | Divočák cca 1kg
Svíčková na smetaně? Ano, s kančí svíčkovou bude zase jiná a zajímavá.
Ořez - výrobní maso | Daněk cca 1kg
Maso vhodné pro přípravu omáček či ragú. Vhodné i k dušení.
Škvařené sádlo z divočáka 150 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Miškovický zvěřinový salám cca 290g
Salám z divočiny od značky Venison ve vrcholné kvalitě, zabalený ve vakuu.Zapomeňte na předsudky o ...
Sušené maso z jelena s příchutí chilli | Sušené maso ze zvěřiny
Sušená jelení kýta s příchutí chilli
Krkovice bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Šťavnaté maso vhodné ke grilování, uzení nebo pečení. Určitě je důležité ji nepřekořenit.
Plec bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Vhodná především k pečení a dušení. Určitě vyzkoušejte v kombinaci s jablky a hruškami.
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.