Naše zvěřina
Probíhá načítání, čekejte prosím.
Uzená kýta bez kosti z divočáka – balení cca 400 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Jelení salám fermentovaný cca 190 g
Tento výrobek je fermentovaným trvanlivým masným výrobkem s vysokým obsahem jeleního masa. Povrch je ...
Uzená kotleta z divočáka – balení cca 400 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Zvěřinový srnčí kabanos – balení cca 600 g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Česneková zvěřinová klobása – balení 4 ks/ cca 500g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Krkovice bez kosti | Daněk cca 1kg
Šťavnaté maso vhodné ke grilování, uzení nebo pečení. Určitě je důležité ji nepřekořenit.
Rolovaný bok z divočáka – balení cca 150 g (krájený)
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Krkovice bez kosti z jelena | Jelen cca 1kg
Šťavnaté maso vhodné ke grilování, uzení nebo pečení. Určitě je důležité ji nepřekořenit.
Kýta bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Křehké maso, které je velmi jemné a rozhodně nepotřebuje zdlouhavou přípravu. Zkuste si ji připravit ...
Ořez - výrobní maso | Daněk cca 1kg
Maso vhodné pro přípravu omáček či ragú. Vhodné i k dušení.
Zvěřinová terina, 200 g, sklo - ks
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Jelení maso na guláš | Jelen cca 1kg
Tady není moc co dodávat. Guláš je taková zvěřinová klasika, která ale nikdy nezklame. Protože právě ...
Gulášové maso z divočáka | Divočák cca 1kg
Tady není moc co dodávat. Guláš je taková zvěřinová klasika, která ale nikdy nezklame. Protože právě ...
Pomazánka ze sádla se škvarky 200g
Všechny naše produkty jsou z kvalitních surovin z českých a slovenských lesů.
Zaječí hřbet s kostí | Zajít cca 1kg
Zaječí hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je na smetaně, s bylinkami, ale i ...
Bok bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg
Kančí bok díky kvalitní vrstvě tuku vynikne při pečení s cibulí, česnekem, sádlem a kmínem. Nebo ...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.
.png/200/80/?zc=2)