Zajíc

Zaječí maso je známé pro svou křehkost, šťavnatost a opravdu výraznou zvěřinovou chuť.

Probíhá načítání, čekejte prosím.

Zajíc celý, stažený, bez hlavy | Zajíc cca 1kg

  • Vyprodáno

Můžete jej upéct v kuse a nebo rozdělit na části. Hřbet na minutku, maso ze žebírek a pupku na ...

273 Kč

Zaječí maso na guláš | Zajíc cca 1kg

  • Vyprodáno

Tady není moc co dodávat. Guláš je taková zvěřinová klasika, která ale nikdy nezklame. Protože právě ...

150 Kč

Zaječí stehna přední | Zajíc cca 1kg

  • Vyprodáno

Zaječí stehna jsou šťavnatá a vhodná ke špikování. Zkuste je upéct a zkombinovat se slaninou.

367 Kč

Zaječí stehna zadní | Zajíc cca 1Kg

  • Vyprodáno

Zaječí stehna jsou šťavnatá a vhodná ke špikování. Zkuste je upéct a zkombinovat se slaninou.

325 Kč

Zaječí hřbet s kostí | Zajít cca 1kg

  • Vyprodáno

Zaječí hřbet je tím nejlepším, co můžete z jelena získat. Výborný je na smetaně, s bylinkami, ale i ...

341 Kč
Nalezeno celkem 5 záznamů.