Bok bez kosti z divočáka | Divočák cca 1kg

Hodnoceno 0 z 5 na základě 0 hodnocení zákazníků
( 0 )

Hmotnost: cca 1kg

Původ: Česko a Slovensko

Kančí bok díky kvalitní vrstvě tuku vynikne při pečení s cibulí, česnekem, sádlem a kmínem. Nebo můžete bok využít pro přípravu zvěřinové alternativy segedínského guláše.

Dodavatel Venison.cz
Katalogové číslo 000603
Dostupnost Skladem

188 Kč / vč. DPH

163 Kč / bez DPH

  • Doprava zdarma při objednávce nad 10000,- Kč

Hmotnost: cca 1kg

Původ: Česko a Slovensko

Kančí bok díky kvalitní vrstvě tuku vynikne při pečení s cibulí, česnekem, sádlem a kmínem. Nebo můžete bok využít pro přípravu zvěřinové alternativy segedínského guláše.

Probíhá načítání, čekejte prosím ...

Přidat hodnocení