Jelení salám fermentovaný cca 190 g
Tento výrobek je fermentovaným trvanlivým masným výrobkem s vysokým obsahem jeleního masa. Povrch je lesklý, mírně vrásčitý, barva sytě červenohnědá, konzistence pružná až pevná. Na řezu je výrobek lesklý, barvy růžově červené se stejnoměrně rozdělenými tukovými částicemi. Vůně příjemná, aromatická po použitých surovinách a koření. Chuť mírně slanější, výrazněji kořeněná. Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
- Doprava zdarma při objednávce nad 10000,- Kč
Dotaz prodejci
Tento výrobek je fermentovaným trvanlivým masným výrobkem s vysokým obsahem jeleního masa. Povrch je lesklý, mírně vrásčitý, barva sytě červenohnědá, konzistence pružná až pevná. Na řezu je výrobek lesklý, barvy růžově červené se stejnoměrně rozdělenými tukovými částicemi. Vůně příjemná, aromatická po použitých surovinách a koření. Chuť mírně slanější, výrazněji kořeněná. Na skusu je výrobek vláčný až křehký.
Složení:
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: jelení maso (68 %), vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, glukózový sirup, dextróza, sušený česnek, kvasničný extrakt, antioxidant E 316, extrakty koření, startovací kultura mikroorganismů, konzervant: E250. Na 100 g výrobku bylo použito 120 g masa. Bez lepku. Nejedlé střívko. Může obsahovat stopové množství OŘECHŮ a MLÉKA. Výživové údaje na 100 g: Energie: 2093 kJ/506 kcal; Tuky: 45 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 16 g; Sacharidy: 0,8g, z toho cukry: 0,7g; Bílkoviny: 24g; Sůl: 2,9g.
Podmínky skladování a trvanlivost:
Nebalený: Nemusí být skladován při chladírenských teplotách. Skladujte v suchu, při mírném proudění čerstvého vzduchu a rozvěšené. Trvanlivost nebaleného výrobku je 45 dní. Po nakrojení spotřebujte do 3 dnů. Vakuově balený
Jak si jej vychutnat:
Výrobek doporučujeme konzumovat ve studeném stavu, nakrájený na tenké plátky. Výrobek není vhodný pro osoby přecitlivělé na některou složku výrobku a vzhledem k vyššímu obsahu jedlé soli není vhodný pro malé děti a osoby s předepsanou dietou minimalizující příjem jedlé soli potravinami
Probíhá načítání, čekejte prosím ...